Muziek in uw retailonderneming mag niet ontbreken

Muziek in uw retailonderneming mag niet ontbreken

Muziek in retail werkt omzetverhogend

Heeft u een eigen winkel met een eigen identiteit? Dan wilt u uw identiteit ook uitstralen door het afspelen van de beste muziek die het beste bij uw doelgroep past. Waarom zou u dan elk jaar een gepeperde rekening betalen aan de Buma voor het afspelen van die muziek? Dan kunt u beter overstappen op een muziekcomputer voor het afspelen van rechtenvrije muziek in retail. Met zo’n computer speelt u zowel nieuwe als oudere nummers in elk genre af. Op Ondernemenblogger hebben wij de de redenen voor een computer voor muziek in retail op een rijtje gezet.

Toegang tot miljoenen nummers

Met een goede muziekcomputer voor muziek in retail heeft u altijd toegang tot de nummers die u wilt. Voor een vast laag bedrag per maand krijgt u toegang tot miljoenen nummers in honderden genres. Zo maakt u eenvoudig uw eigen afspeellijst die bijvoorbeeld past bij de tijd van het jaar dag of het weer van die dag.

Dure boetes voorkomen

Voor het afspelen van muziek in een openbare ruimte, moet u Buma en Sena kosten betalen. Componisten, tekstschrijvers, uitgeverijen, muzikanten en producten moeten natuurlijk allemaal een eerlijke vergoeding krijgen voor hun werk. Daar staat u als ondernemers vast wel achter. Maar deze kosten kunnen flink oplopen. Dat kunt u voorkomen door uitsluitend rechtenvrije muziek voor de retail te spelen. Er zijn leveranciers van muziekcomputers die rechtenvrije software aanbieden. Zo speelt u zonder extra kosten en zonder het risico’s op dure boetes toch heerlijke muziek.

24/7 support voor je muziekcomputer

Met een goede kwaliteit muziekcomputer is de kans op storingen zeer gering. Mocht de muziekcomputer onverhoopt niet naar behoren werken. Dan is het belangrijk om te kiezen voor een leverancier met 24/7 service. Zo bent u er zeker van dat een storing aan de muziekcomputer snel opgelost is. Het gaat immer ook om uw omzet!

Kies ook voor een topkwaliteit muziekcomputer

Voor het afspelen van muziek in retail mag een goede muziekcomputer eigenlijk niet ontbreken. En als u daarvoor kiest, neem dan een muziekcomputer met software die regelmatig wordt geupdate, zodat u er zeker van bent dat u altijd toegang hebt tot de beste en meest populaire nummers van het moment! Meer tips lezen? Neem dan een kijkje op onze andere zakelijke blogs.