Cornona tafelscherm biedt extra bescherming

Waarom een corona scherm op kantoor?

Extra bescherming met een corona tafelscherm

Corona maatregelen worden steeds meer versoepeld. Toch is nog steeds het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven werken de komende tijd. Vrijwel overal wordt gewerkt met (te) veel mensen in een ruimte (te) dicht op elkaar. Daarbij is het risico van het overdragen van een virus vrij groot. Op een werkdag wordt er veel geniest en gehoest, vaak onschuldig maar natuurlijk is dat in tijden van corona iets waar op gelet moet worden. Een corona tafelscherm voor op kantoor biedt extra bescherming, kan snel worden geleverd en is relatief voordelig.

Veilig gevoel van tafelschermen

Iedereen zoekt een manier om in tijden van corona de dingen zo “normaal” mogelijk te kunnen blijven doen op kantoor, school en in de horeca. Er is zelfs bij anderhalve meter geen enkele garantie, maar alles wat een beetje zou kunnen helpen is natuurlijk goed. Daarom is een extra scherm op kantoor tussen de bureau’s een goede toevoeging. Dit maakt het ook mogelijk voor mensen om weer gedeeltelijk op kantoor te gaan werken. Wanneer er na corona andere “reguliere” virussen weer de kop op steken is het ook een prettig idee als er tafelschermen op de werkplekken staan.

Tafelschermen horen bij het nieuwe normaal

Het maakt niet uit hoe het wordt genoemd, tafelscherm, kuchscherm, spatscherm of coronascherm. Het idee is allemaal hetzelfde. Het is een flexibele, tijdelijke afscheiding tussen mensen, tegenover en/of naast elkaar aan een tafel. Dit scherm is vooral bedoelt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Eenvoudig te plaatsen

De tafelschermen voor op kantoor zijn handzaam en eenvoudig in gebruik. Het is ook mogelijk om een foto, bedrijfslogo of slogan op de schermen te drukken. Zo is het tafelscherm naast veilig ook mooi als bedrijfsaankleding. Maak van de nood dus een deugd met een tafelscherm voor op kantoor. Meer blogs lezen met idee├źn over uw werkomgeving? Klik dan op de link.