laadpalen bedrijven

Laadpalen voor bedrijven: de voordelen

Maak uw bedrijf groener!

Wilt u uw bedrijf ook milieubewuster maken door uw wagenpark elektrisch te maken? Of heeft u al elektrische auto’s in omloop? Dan is het ook een aanrader om te kiezen voor laadpalen voor bedrijven. Maar waar moet u dan op letten? In dit blog van Ondernemerbloggen leest u meer!

Extra service voor uw klanten

Niet alleen voor uw medewerkers is het ideaal als u laadpalen op uw bedrijventerrein heeft, maar ook als uw veel klanten heeft die elektrisch rijden is het een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden, waardoor de vraag naar laadpalen zal toenemen. Als u al laadpalen geplaatst heeft, is dit een manier om milieubewustzijn te stimuleren en met uw bedrijf het ‘groene’ voorbeeld te geven.

Fiscale voordelen voor ondernemers

Bij de aanschaf van een elektrische auto en laadpaal kunt u als ondernemer ook gebruik maken van een aantal fiscale voordelen. De overheid wil namelijk graag milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen stimuleren. Kiest u er dus voor om te investeren in een elektrische auto en/of laadpaal, dan kunt u met de voordeelregeling tot wel honderden euro’s besparen.

Kopen, leasen of huren?

Hoewel u wellicht euro’s kunt besparen met de milieubewuste regeling van de overheid, is het plaatsen van laadpalen wel een flinke investering. Wilt u zonder zoveel geld uit te geven toch laadpalen plaatsen? Dan is het vaak ook mogelijk om laadpalen te huren of te leasen. Voor een vast maandelijks bedrag kunt u dan toch gebruik maken van laadpalen bij uw bedrijf!

Ga naar een specialist

Energiebesparing wordt natuurlijk een steeds belangrijker topic, ook voor bedrijven. Daarom raden we ook zeker aan om laadpalen bij bedrijven te laten plaatsen! Ga hiervoor wel altijd naar een specialist. Een expert in laadpalen weet alles over welke laadpalen het beste passen bij uw elektriciteitsnetwerk en hoe de palen het best geplaatst moeten worden.