magazijnvloer

De voordelen van een Duraquartz magazijnvloer

Magazijnvloeren van hoge kwaliteit

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een magazijnvloer van hoge kwaliteit die stevig is en wel tegen een stootje kan? Dan is de Duraquartz magazijnvloer misschien wel iets voor u! Wij vertellen u er graag meer over.

Meteen de juiste magazijnvloer kiezen

Een veilige en stevige magazijnvloer is ontzettend belangrijk voor de veiligheid van uw bedrijf en uw medewerkers. Het is van groot belang dat u direct de juiste vloer kiest, want een magazijnvloer kunt u natuurlijk niet zomaar meer vervangen wanneer al uw apparatuur er eenmaal op staat. Kies daarom voor een slijtvaste magazijnvloer die tegen een stootje kan, zodat u hem niet al na een paar jaar hoeft te vervangen. Om de veiligheid van uw personeel te waarborgen kunt u het beste kiezen voor een vloer met een antisliplaag.

Waar moet en magazijnvloer aan voldoen?

Een goede magazijnvloer voldoet aan een aantal eigenschappen. Deze zetten wij graag voor u op een rij.

  • Vloeistofdichtheid
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Zwaar belastbaar
  • Snel geplaatst en snel volledig belastbaar
  • Scheuroverbruggend

De Duraquartz magazijnvloer voldoet aan al deze eigenschappen.

Duraquartz magazijnvloeren

Al meer dan dertig jaar is de Duraquartz vloer een populaire magazijnvloer in Nederland. Het is een naadloze troffelvloer op basis van acrylaat. Deze slijtvaste en betrouwbare vloer voldoet aan de HACCP normen en een BPV verklaring kan ook gemakkelijk verkregen worden. Door de grote belastbaarheid is het geen enkel probleem om met zware machines, palletwagens of heftrucks te rijden op deze troffelvloer. Een ander voordeel van de Duraquartz vloer is dat hij snel geplaatst kan worden. Een magazijnvloer van 1500 vierkante meter kan al binnen een dag worden gelegd! Na twee uur is de vloer alweer belastbaar, zo loopt u geen inkomsten mis.

Alles over ondernemen

Wilt u meer weten over ondernemen? Wij posten regelmatig interessante blogs op deze site. Neem dus regelmatig een kijkje!