gietvloer

Waarom een gietvloer kiezen voor uw bedrijf?

Redenen om te kiezen voor een gietvloer als bedrijfsvloer

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsvloer? Dan is een gietvloer misschien wel wat voor u. Een gietvloer geeft vele voordelen als vloer voor uw bedrijf. Op Ondernemenblogger vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het creëren van een functionele en prettige werkomgeving. Daarom vertellen we u in dit blog graag over de redenen om te kiezen voor een gietvloer voor uw bedrijf!

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een vloer die als laag over een dragende vloer wordt gegoten. Gietvloeren worden gemaakt van een stof die uithardt op de onderlaag. Het is een naadloze vloer met een moderne uitstraling. Het is een meerlaags vloersysteem van minimaal 2 en maximaal 6 lagen. Een gietvloer wordt in de volgende lagen gegoten:

  1. Een egalisatielaag om oneffenheden uit de ondervloer te egaliseren en deze waterpas te maken
  2. Een of meerdere primerlagen
  3. De gietlaag
  4. Een laklaag, met daaroverheen een blanke laklaag

De voordelen van een gietvloer

Kiest u ervoor om een gietvloer te laten plaatsen als bedrijfsvloer? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Zo is een gietvloer gemakkelijk in het onderhoud en zeer hygiënisch. Vanwege het naadloze karakter kan er namelijk geen vuil in voegen of naden belanden. Bovendien kunnen gietvloeren snel en gemakkelijk geplaatst worden en zijn ze zelfnivellerend. Daarnaast zijn gietvloeren waterdicht, wat ze geschikt maakt voor allerlei verschillende soorten bedrijven. Ook zijn gietvloeren geluiddempend en zijn ze bijzonder belastbaar. Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een gietvloer als bedrijfsvloer!