budget kerstpakket 2020

Een mooi kerstpakket hoeft niet duur te zijn

Kerstpakketten voor een klein budget

Wilt u aan het eind van het jaar uw medewerkers bedanken voor hun inzet met een mooi kerstpakket? Dan bent u niet de enige! Uit onderzoek is gebleken dat kerstpakketten nog altijd erg worden gewaardeerd. Ook voor de kleinere portemonnee zijn er genoeg opties voor mooie kerstpakketten. Bestel bijvoorbeeld uw budget kerstpakketten bij Kerstpakketten WWG. Ondernemenblogger vertelt u er graag meer over in dit blog, lees snel verder!

Liever geen waardebon

Uit een onderzoek van de Sligro is gebleken dat de gemiddelde werkgever zo’n 50 euro uitgeeft aan een kerstpakket. De vouchers en waardebonnen blijken minder populair dan de klassieke kerstpakketten gevuld met allerlei lekkers. Een grote doos met mooie producten om de gure winter wat aangenamer mee te maken, dat heeft de gemiddelde werknemer het liefst. De kerstpakketten traditie is in Nederland nog altijd springlevend, we zijn nou eenmaal gek op gezelligheid en nostalgie. De biologische, vegetarische pakketten en hippe gadgets worden minder gewaardeerd.

Budget kerstpakketten bestellen

Bent u een ondernemer met een kleiner budget, maar wilt u toch graag uw personeel verwennen met de feestdagen? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden. Bij verschillende gespecialiseerde kerstpakketten bedrijven kunt u namelijk terecht voor budget kerstpakketten. Deze zijn speciaal samengesteld voor een kleiner budget, maar daarmee zijn ze niet minder gewild! Zo zijn er budget kerstpakketten verkrijgbaar zoals:

  • Kerstpakketten met eten uit allerlei landen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Italiaans voedselpakket?
  • Een wellnesspakket
  • Originele bier- en wijnpakketten
  • Speciale pakketten voor mannen of vrouwen

Wilt u graag een budget kerstpakket bestellen voor uw personeel? Neem dan eens een kijkje op de verschillende sites van kerstpakketten aanbieders.